Projekter 24/25 / Kurser / Indskoling - Gode robotter...
 
Andreas Bjørn driver til dagligt virksomheden PAPBJØRN, hvor han producerer content og underviser danske virksomheder i kunstig intelligens.
Han har en skarp forståelse for den teknologiske udvikling og kigger ikke kun på potentialet i dag, men også på hvordan vi forbereder os på de nye muligheder, som teknologien åbner op for i den nærmeste fremtid.
 
Andreas Bjørn - Ai-genereret billede
 

Gode robotter, teknologi, lignelser, bibelske krydderi og salmeskattejagt

Vi gennemgår projekterne Lignelser sat i spil og Den godeste robot og ’teaser’ for Salmeskattejagt og Kamel, kanel og andre krydderier.            I workshopdelen introduceres Chatgpt og billedegenerering i en lærerkontekst.

Lignelser sat i spil – og Kamel, kanel…
8 udvalgte lignelser i en bibelsk og en moderne version som spejler hinanden i indhold og pointer. Lignelseskort-spillet opsamler afslutningsvis projektets forskellige dele.
I Kamel, kanel… undersøges juleevangelierne og de krydderier, der gennem tiden er blevet drysset ud over dem. Her inddrages billedkort, krop, klistermærker, sanser, sange, stjerneløb og krydderidrys…

Hvordan skaber man den “godeste” robot? En robot, der både er bedst til at løse opgaven og etisk god? Og kan man det? Et fysisk og genstandsfyldt Etiklotek er omdrejningspunkt for undersøgelsen.

I SalmeskatteDen godeste robot – og Salmeskattejagtjagt inviteres eleverne på opdagelse i de gamle salmers univers.

Workshop ved Andreas Bjørn
ChatGPT Introduktion
- Udnyt AI til at lette forberedelserne i din hverdag som lærer
Dette kursus giver dig en grundlæggende introduktion til ChatGPT og kunstig intelligens. Gennem en række praktiske eksempler og øvelser vil du lære at kommunikere effektivt med ChatGPT gennem prompts. Det giver dig mulighed for at få skræddersyet assistance og sparring til en bred vifte af opgaver, du kender fra din hverdag som lærer.

Lær hvordan kunstig intelligens kan være en uvurderlig ressource i udviklingen af undervisningsmaterialer, idégenerering af aktiviteter, differentiering af undervisningen og som en assistent til diverse tekstopgaver.
Kurset er designet til at imødekomme behovene hos lærere, der ønsker at blive klogere på den verden vi er på vej mod, som er blevet døbt den fjerde industrielle revolution. 
Det praktiske

Program
8.00 Kaffe, rundstykker og ankomst
8.10 Projektgennemgang
10.30 Workshop - ChatGPT og billedgenerering
14. Tak for i dag

Hvornår: Torsdag d. 8. august 2024 kl. 8.00-14.00
Hvor: SkoleKirke Syddjurs, Strandvejen 2a, Rønde
SkoleKirke i Syddjurs | Syddjurs Provsti - Syddjurs Kommune