Kurser
Vores Hjemmeside er under ombygning og får et helt nyt udtryk. Den er klar i juni med kurser og projekter! MEEEEN...
Hvis du gerne vil tilmelde dig de nye kurser for skoleåret 25/26 allerede nu, så kan du sagtens gøre det her i tilmeldingsblanketten alligevel - vi modtager stadig jeres tilmeldinger, hvis I udfylder her.
I år har vi hele 3 forskellige kurser!
Særligt for skoleåret 25/26 har vi aftaler om besøg af Kim Fupz og Kenneth Bøgh på to af kurserne. Med de to store danske forfatternavne har vi været nødt til at brede vores kurser ud på 3 forskellige datoer startende allerede i uge 27 i dette skoleår og så ellers i kommende skoleår. Men så er der jo også noget at glæde sig til løbende;-)
Tilmelding foregår på skolekirkesyddjurs.dk
Kursus 1 Indskoling og mellemtrin
(Obs. allerede i uge 27)
Tirsdag d. 1. juli 25 fra 8.00 - 12.30 ish - man kan blive og lave årsplan.
Trylleblik, Ankomst, hvælving og fisk
På dette kursus gennemgår vi undervisningsforløb for hhv. indskoling og mellemtrin og afprøver elementer derfra undervejs, så man er klædt på til at undervise i dem. Derudover præsenterer vi ideer til, hvordan undervisningsforløb herfra kan skræddersys til problembaseret læring, tværfaglige problemstillinger eller temaarbejde. Bagefter er vores bibliotek og depot åbent og vi står klar til faglig sparring.
Kursus 2 Mellemtrin og udskoling
Mandag d. 25. august 25 14. 30 - 17.00
Kenneth Bøgh Andersen, Djævelens lærling og Frankenstein
Gennemgang af et projekt til hvert trin med udgangspunkt i en Kenneth Bøgh Andersen roman (Djævelens lærling og Frankenstein) samt en times oplæg med forfatteren Kenneth Bøgh Andersen (Hver tilmeldt lærer modtager også én roman af KBA)
obs først i år 2026
Kursus 3 Indskoling og mellemtrin
Mandag d. 2. marts 2026 fra 14.30 - 17.00
Kim Fupz og de bibelske historier
Gennemgang af to Kim Fupz projekter- et til hvert trin ( hey, vi bygger - Det hus Jack (og Melissa) byggede og Men størst af alt, samt en times oplæg/fortælling af/med Kim Fupz Aakesson og hans brug af fortællingerne fra bibelen som forlæg for hans billedefortællinger.
Skulle nogen have lyst til at tage kollegaer med, som ikke lige har kristendomskundskab, men som gerne vil danskdelen i projekterne og gerne vil høre forfatterne, så er de mere end velkomne til det - så melder de sig ogsåbare til.
Vi håber, at se mange af jer til endnu et godt år med fokus på faglig, spændende og relevant undervisning.