Projekter 20/21

I forbindelse med tilmelding til projekter, indsamler SkoleKirke oplysninger om de tilmeldte lærere bestående af emailadresser og telefonnumre. Oplysningerne vil blive brugt i forbindelse med projektkoordinering, opfølgning i forhold til projekterne samt henvendelse omkring nye tilbud. Det er altid muligt at få slettet sine oplysninger hos skolekirke ved at afmelde sig på: info@skolekirke.dk
 

Årsplan og SkoleKirke

  • Årsplanen indeholder tilbud til hele skoleåret og alle trin.
  • Hvert projekt er kort beskrevet.
  • Ved tilmelding rekvireres både undervisningsmateriale og lærervejledning.
  • Projekterne kan være både enkelt og tværfaglige
  • Projekterne forholder sig til fagets formål,Fælles Mål og læseplanen.
Lærerkurser
Der afholdes kursus d. 7. september for indskoling og mellemtrin med projekterne: Ternet ninja og Den lille prins.
 
Der afholdes kursus d. 26. oktober med Kenneth Bøgh Andersen og følgende projektintroduktioner: Går det hele ad helved til?, Tid til tanke, Skabertrang og fritidsliv.
 
I forbindelse med projektet Escape room, kan skolerne booke et lærerkursus i materialet ude på skolerne. Saml de kollegaer, der også skal kører projektet, så kommer vi og laver en introduktion til det ude hos jer. 
 
Skolekirke
Hvis der ønskes gennemgang af årsplan eller et bestemt forløb kan teamet eller en gruppe lærere altid booke SkoleKirke til at komme ud på skolen. 
 
 
 
 
 
Alle projekter udbudt i SkoleKirke Syddjurs er gratis for skoler i Syddjurs kommune. 
Har du spørgsmål til projekterne eller andet, er du velkommen til at kontakte SkoleKirke på "Info@skolekirkesyddjurs.dk" eller telefon; 20352595
SkoleKirke i Syddjurs | Syddjurs Provsti - Syddjurs Kommune