Projekter 24/25 / Kurser / Mellemtrin - Etisk kodning...
Andreas Bjørn driver til dagligt virksomheden PAPBJØRN, hvor han producerer content og underviser danske virksomheder i kunstig intelligens.
Han har en skarp forståelse for den teknologiske udvikling og kigger ikke kun på potentialet i dag, men også på hvordan vi forbereder os på de nye muligheder, som teknologien åbner op for i den nærmeste fremtid.

Andreas Bjørn - Ai-genereret billed
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Etisk kodning, teknologi, lignelser, rum, kirke og reformation

Vi gennemgår projekterne Lignelser – historier, der ligner og Den etiske kode og ’teaser’ for Hvad er en kirke? og Re:formation. I workshopdelen introduceres Chatgpt og billedegenerering i en lærerkontekst.

Lignelser – historier, der ligner - og Hvad er en kirke?
Hvad er en lignelse, og hvad bruges de til? Hvad betyder lignelserne i dag? Det undersøger eleverne i arbejdet med 4 udvalgte lignelser gennem lege og dramapædagogiske øvelser.
I Hvad er en kirke? går eleverne på opdagelse i forskellige rum og undersøger deres funktion, atmosfære og historie.

Den etiske kode - og Re:formation
I robotteknologiens verden undersøges, hvordan robotter fungerer og hvilke etiske overvejelser, der opstår, når der skal kodes. Eleverne arbejder med fysiske kodesedler, refleksionscases og dilemmaer.
I projektet Re:formation introduceres eleverne til reformationen i 5 nedslag via videoer og plakater.
 
ChatGPT Introduktion
- Udnyt AI til at lette forberedelserne i din hverdag som lærer

Dette kursus giver dig en grundlæggende introduktion til ChatGPT og kunstig intelligens. Gennem en række praktiske eksempler og øvelser vil du lære at kommunikere effektivt med ChatGPT gennem prompts. Det giver dig mulighed for at få skræddersyet assistance og sparring til en bred vifte af opgaver, du kender fra din hverdag som lærer.

Lær hvordan kunstig intelligens kan være en uvurderlig ressource i udviklingen af undervisningsmaterialer, idégenerering af aktiviteter, differentiering af undervisningen og som en assistent til diverse tekstopgaver.
Kurset er designet til at imødekomme behovene hos lærere, der ønsker at blive klogere på den verden vi er på vej mod, som er blevet døbt den fjerde industrielle revolution.

 
Det praktiske
Program
8.00 Kaffe, rundstykker og ankomst
8.10 Projektgennemgang
10.30 Workshop - ChatGPT og billedgenerering
14. Tak for i dag

Hvornår: Torsdag d. 8. august 2024 kl. 8.00-14.00
Hvor: SkoleKirke Syddjurs, Strandvejen 2a, Rønde
 
 
SkoleKirke i Syddjurs | Syddjurs Provsti - Syddjurs Kommune